söndag 30 december 2007

Nazister läser mig blogg!

Tjoho! Jag har publik! Kan ju knappast vara en slump att just inlägget under detta fick en fin anonym "Mörda alla ryssar"-kommentar. På RIM dessutom! De börjar bli mer kreativa! Det betyder att jag har en himla fin bredd på mina bloggläsre; homosexuella, nassissar, Eggy, Lisa, snowboardarbrudar och en vit hetro karl! Happyness!

17 kommentarer:

Kalle Brage sa...

Jag då?

Clownmat sa...

Jag tror du är den enda hetromannen! grattis! :) Eller vill du jag ska ändra det till "skribent"?

Anonym sa...

ja trodde ja var hetromannen! :(

Anonym sa...

Mjae inte om du inte gjort nån form av helomvändning som inte jag blivit informerad om... om så är fallet beklagar jag mitt misstag!

Anonym sa...

Och jag antar att jag är en av snowboardbrudarna =) Har du tagit bort de där inlägget som du snackade om? Jag blev ju nyfiken på vad de stod!

Anonym sa...

Du är nog egentligen den enda Snowboradarbruden men du är så cool så du räknas som plural. :)

Det är inlägget under detta

Anonym sa...

Jag har blivit botad, sa jag inte det? carola kom hem och sjöng en sång om Gud för mig och så VIPS var all sodomi borta! Nu lever jag utanför uppsala i ett litet radhus med min fru Margit och röstar på Kd!

Anonym sa...

шведищ, юмор заведи себе какой-нибудь/snälla skaffa dig lite möjlighet att fata ironi

Anonym sa...

fan, missade ett "t", f-låt

Anonym sa...

Anonym; fan skaffa dig en möjlighet att våga använda åtminstone ett nic! Och vad ville du bevisa med att du har ryska installerat på tangentbordet? Var det någon form av poäng? Du kan lika gärna surfa in på babbelfish och direktöversätta.
och det är lungt, jag förstod utan det där extra "t";et.

Anonym sa...

vsg ta inte illa för dig, det var skoj med dikten "alla ryssar hänger på stolparna", man har läst alltför mycket hatpropaganda inriktad mot oss i Aftonbladet, typ vi är arvsfiender och bör tydligen utrotas
till skillnad från somliga använder jag aldrig babelfish

Anonym sa...

Hur som haver så röök den eftersom jag är anvsarig för vad som publiceras i kommentarerna på min blogg.

Kalle Brage sa...

Haha, jag råkade också ut för en galen ryss en gång! Det var runt nyår och jag skrev något i stil med att ryssen kommer när nyårsraketerna började smälla, han skrev något spydigt i kommentarsfältet och när jag sedan försökte skoja med honom blev han jättekinkig och hävdade om och om igen att jag inte förstår ironi, som om jag verkligen brydde mig om honom eller Ryssland. Eller som om jag verkligen trodde att det var ryssen som kom.
Jag tror att det kan vara samma kille.

Anonym sa...

Aj då, han går mellan våra bloggar! Borde få nån annan jag länkat till att också skriva nåt om ryssland, få se om han dyker upp där också!

Anonym sa...

шведищи, вы такие лапы штапесдетс! хахахахахахахаха!

Anonym sa...

а знаете, что самое прикольное? что я все ваши хитрости вижу и понимаю, а вы меня нихрена, даже с babelfish'ю, hör ni, mina gulliga perfektionisterб typ "världens bästa" i allt möjligt?

mvh

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.