onsdag 18 juni 2008

Appropå "Hur dumma tror den borgeliga regeringen vi är?"

Igår släpptes den egentliga icke-nyheten att det nu enbart är kristdemokraterna inom regeringsalliansen som är emot sammkönade äktenskap (läs "könsneutral äktenskapsbalk"). Alla andra är fullt förstående för att folk kan älska varandra utan att vara av motsatt kön och att dessa människor också är människor som borde få samma rättigheter som andra människor som älskar varandra och sätter ringar på sina fingrar. Så nu ska papper skrivas, förslag sammanställas av den glada, snälla regeringen för att införa en könsneutral äktenskapsbalk ... så småning om... typ kanske efter valet eller nåt. Vem vet, sånt här tar tid. Att skriva papper alltså.

Men här kommer vi till "Hur dumma tror ni vi är"-delen.
För i slutet av maj röstade riksdagen (de borgerliga partierna) ner förslaget om en könsnetural äktenskapsbalk. Med ett triumferande finger i luften konstaterade någon viktig folkpartist vars namn undsluppit mig att ÄKTENSKAPET, det är minsan till för KVINNOR OCH MÄN SOM ÄLSKAR VARANDRA, så det så! Sedan hade han säkert nåt jättebra argument för varför vissas kärlek är bättre och ska åtnjuta bättre skydd än andras men jag minns det inte.

Men vad bra, tänker alla positiva människor, då har ju regeringen BÄTTRAT SIG! De har kommit på fina, nya tankar!

Jomenvisst! De insåg att ATTANS BANANER GRABBAR homos får ju rösta! Så vi slänger upp ett nytt förslag, som inte kommer hinna genomföras innan nästa val, och väljer ut Kd som syndabockar eftersom de i alla fall kommer åka ur riksdagen och Göran Hägglund har sååå fula glasögon. HAHAHAHAHAHAHAHA skrattar Fp, C och M och sedan lite tystare, hahahaha, när Hägglund kommer gående i korridoren.

Jupps, jag är grymt konspiratoriskt lagd just nu.

Inga kommentarer: