torsdag 27 november 2008

Bannerfeber

Om det är nån som vill ha en banner till sin blogg är det bara att säga till! Jag sitter och massproducerar dem nu för att kunna ha dem som arbetsprover. Dessutom är det roligt! Idag har jag gjort Erikas och en random som jag mest gjorde för att testa teckensnittet.





Och jag vet vad ni tänker. "Om hon nu tycker att hon är så duktig, varför ser hennes egen banner ut som bajs i en strumplåda?" I'm working on it people! Faktum är att jag inte har en aning om hur jag vill ha min banner. Men om nån av er vet hur ni vill ha eran så säg till ska jag se om jag kan genomföra er önskan! :D
Jag har också gjort en affish för en fejkad manga-workshop/expo där temat skulle vara Mangans många olika sidor (mörka/ljusa, vuxna/barn, Pokar/flickor etc)


Om inte skolan vill lära mig det jag behöver veta för min arbetsmarknad får jag läsa migsjälv!

6 kommentarer:

Anonym sa...

har du ritat den mangan? sjukt snyggt isf! :)

Anonym sa...

Nej tyvärr, den är från en bildbyrå :(

Anonym sa...

Jag vill ha en banner Malin!!! Jag kommer älska dig för resten av mitt liv om du gör en åt mig :) vafan det verkar som om våra msn aldrig vill socialisera sig med varandra

Anonym sa...

det är ju helt fucked up :S
Yeees I'll make one! Vad vill du ha på den? Typ hur ska den se ut? Jag utformar dem för blogspots design men du kan säkert klämma in den i din!

Anonym sa...

Snyggt Malin!!

Har inger att säga =D

Anonym sa...

min banner är snyggast ever!!! Nu ska jag bara lista ut hur jag ska lägga in den på min blogg men det får blir senare i helgen :)