onsdag 12 augusti 2009

Vindkraft, Obama och skogen i ett och samma inlägg? Pointlessness!

En observering: Om nu ett av huvudargumenten för att vi inte ska satsa på vindkraft är att det förfular omgivningarna har jag en lösning; Anlita personen som designade de nya brevlådorna. Det GÅR inte att se dem, inte ens om man aktivt letar efter en. Ända anledningen till att jag lyckades hitta en idag är för att jag insåg att det borde finnas en utanför hemköp och sedan cyklade jag nästan på den. Hur kan man missa en och en halv meter hög rektangulär gul plåtlåda? Om jag tänker på saken kan jag inte minnas någonstanns där jag vet att det finns postlådor, jag bara antar att de står i anslutning till mataffärer.

Och vad är det för fel på USA egentligen? Som svensk glömmer jag lätt att vi är en väldig minoritet av jordens befolkning och att inte alla automatiskt tänker som oss. Det känns likosm lite underligt att när Obama försöker ge en fungerande sjukvård till hela befolkningen går folk på möten och slåss med tillhyggen för att försöka stoppa denna hutlösa socialistisering (hittepåord is da shiet) av det fantastiska "du får det du betalar för"-landet. Jag antar att dessa människor redan har bra sjukförsäkringar, för annars skulle man väl inte riskera att bli slagen med baseballträ på ett politiskt möte. Och ja ja, jag antar att det finns mycket mer djupa ekonomiska anledningar till varför kritikerna inte anser det vara en bra idé att inte låta en ansenlig mängd av befolkningen dö av infekterat nageltrång men jag orkar inte sätta mig in i saker jag förmodligen inte kan göra mig rolig över som följd. Ytligt informationsflöde it is.

In outher news inte så mycket. Jag jobbar och det är tråkigt. Snart får jag lön och då blir allt lite lättare förhoppningsvis. Hade en fantastiskt helg med tjejerna i Stockholm om jag inte redan skrivit det. Nu sitter jag i sängen med datorn och väntar på att Snubbot ska dyka upp så att vi kan dra till skogs en liten stund.

Inga kommentarer: